Προϊόντα - Ταχίνι Twist
 
  Αλείμματα ΤΑΧΙΝΙ Twist
Γνωρίστε την καινούργια & πρωτότυπη σειρά ταχινιών μας «Ταχίνι Twist»! Πρόκειται για μείγματα που φτιάχνονται από το εκλεκτό μας ταχίνι και συνδυάζονται με πάστες εκλεκτών ξηρών καρπών και μέλι.

Είναι ιδανικά για άλειμμα στο ψωμί ή τη φρυγανιά με το πρωινό μας, σαν σνακ ή για μια ξεχωριστή σως με τη σαλάτα ή τη μαγειρική μας.

Για όσους λοιπόν θέλουν ένα δυναμωτικό ξεκίνημα στην ημέρα τους ή για αυτούς που γνωρίζουν τα οφέλη του ταχινιού αλλά δε μπορούν να το καταναλώσουν σκέτο, η σειρά twist είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και ωφέλιμα λιπαρά, ενώ ταυτόχρονα θα καλύψει τα γούστα των απαιτητικών ουρανίσκων…

Διαθέσιμο σε 3 γεύσεις:

1) Ταχίνι Twist με φυστίκι ελληνικό και μέλι:
Γεύση τραγανή, με την πολυτέλεια του φυστικιού τ.Αιγίνης και εξαιρετικό μέλι που γλυκαίνει ελαφρά το άλειμμα.2) Ταχίνι Twist με φουντούκι, μέλι και μαστίχα Χίου:
Το ταχίνι δένει αρμονικά με το φουντούκι, ενώ το μέλι και μια νότα φυσικής μαστίχας του προσδίδουν ένα διακριτικό μεσογειακό χαρακτήρα.3) ΝΕΟ! Ταχίνι twist με κακάο, αμύγδαλο και μέλι:
Ένα δυνατό πρωινό για μικρά και «μεγάλα» παιδιά…Οι λάτρεις του κακάο θα εκτιμήσουν το συνδυασμό του με το εκλεκτό μας ταχίνι και θα εκπλαγούν από το πόσο ταιριάζει στο άλειμμα αυτό το φρεσκο-καβουρδισμένο αμύγδαλο και το μέλι.


Όλες οι γεύσεις παραπάνω διατίθενται στην εξής συσκευασία:
Γυάλινο βάζο 190γρ, Τεμ/κιβώτιο: 24


Όλα μας τα προϊόντα παράγονται αποκλειστικά στη βιοτεχνία μας στην οδό Ν. Φραγκούλη 38 στα Καμίνια. Η εταιρεία μας εφαρμόζει πιστοποιημένες διαδικασίες και πρακτικές κατά το σύστημα ΙSO 22000.

 

 
     
 


Αργουδέλης ΕΠΕ Copyright 2012 © • All rights reserved • Created by Continental Advertising