Προϊόντα - Ταχίνι
 
  Ταχίνι Παραδοσιακό Ξανθό (αποφλοιωμένο σουσάμι) & Ταχίνι Ολικής Αλέσεως
Το ταχίνι είναι μια ευεργετική υπερ-τροφή, που στην κλασσική του μορφή αποτελείται από 100% αλεσμένο σουσάμι. Η βιοτεχνία μας επιλέγει τις ακριβότερες ποιότητες σησαμιών (προέλευσης Σουδάν κι Αιθιοπίας), φροντίζει για τον εξονυχιστικό καθαρισμό τους και μετά από μια χρονοβόρα παραγωγική διαδικασία που ακολουθεί συνταγή 100 ετών, το αποτέλεσμα είναι ένα ταχίνι ξανθό, με ελαφριά γεύση, το οποίο διατηρεί όλα τα θρεπτικά συστατικά του και δεν πικρίζει.

Ακόμα μια ξεχωριστή επιλογή αποτελεί και το Ταχίνι Ολικής Αλέσεως. Παράγεται από αναποφλοίωτο σουσάμι, είναι πιο σκούρο στο χρώμα, πλούσιο σε φυτικές ίνες και με ελαφρώς πιο πικάντικη γεύση από το παραδοσιακό κλασικό μας Ταχίνι.

Παραδοσιακό ή Ολικής άλεσης διαθέσιμα στις παρακάτω συσκευασίες.

 
Συσκευασίες Τεμ./Κιβώτιο

Βάζο γυάλινο 350 γρ. 12 τεμ.
Βάζο πλαστικό 500 γρ. 12 τεμ.
Βάζο γυάλινο 700 γρ. 12 τεμ.
Βάζο πλαστικό 1.000 γρ. 12 τεμ.
Κουβαδάκι 4 κιλά  
Κουβαδάκι 10 κιλά  

 Ταχίνι με μέλι

Ταχίνι με μέλι ανθέων ελληνικό!
Τα 2 υλικά είναι διαχωρισμένα όταν αγοράζετε το προϊόν- ποιότητα που τη βλέπεις. Πάρτε κουταλάκι & ανακατέψτε μόνοι σας ωσπου να γίνει ομοιογενές μείγμα. Μια μικρή προσπάθεια, για να έχετε ενα ξεχωριστό, αγνό προϊόν χωρις πρόσθετα! Όπως είπε κι ένας φίλος μας στη σελίδα μας στο facebook: «Συν Αθηνά και χείρα κίνει, για το καλύτερο ταχίνι»...

 
Συσκευασίες Τεμ./Κιβώτιο

Βάζο γυάλινο 320 γρ. 12 τεμ.

Όλα μας τα προϊόντα παράγονται αποκλειστικά στη βιοτεχνία μας στην οδό Ν. Φραγκούλη 38 στα Καμίνια. Η εταιρεία μας εφαρμόζει πιστοποιημένες διαδικασίες και πρακτικές κατά το σύστημα ΙSO 22000.

 

 
     
 


Αργουδέλης ΕΠΕ Copyright 2012 © • All rights reserved • Created by Continental Advertising